Ország-világ Sport Térség

Végig uralta a meccset az Apátfalva

Az Apátfalva SC 1-0-ra nyert a Nagymágocs SE ellen idegenben.

Albert Barbara – Apátfalva

Az apátfalvi csapat már az első percben megszerezte a vezetést Baranyi András révén. A vendégek ezután sem fogtak vissza a tempóból, végig kontrollálták és uralták a játékot. Az ellenfélnek egyetlen komolyabb helyzete volt, de az Apátfalva sikeresen hárította a veszélyt a kapuja előtt.

dsc01889

– Átálltunk egy új játékrendszerre, de még gyakorolnunk kell. A helyzetkihasználások, pontosabb befejezések terén javulni szeretnénk. Két mérkőzés alatt csak két találatot kaptunk, tehát a védekezésünk kezd összeállni – árulta el Koczkás Zoltán, az Apátfalva SC trénere.

dsc01895

A második félidőben, bár a nagymágocsiak jobban birtokolták a labdát, mégsem tudták azt lehetőségekre váltani. A 70. percben a rivális játékosát jogosan kiállították és akár még két találatot is jegyezhettek volna az apátfalviak.

1235345_1384812855082408_1884630856_n

– Nem emelnék ki senkit, hiszen csapatként domináltunk, az összetett munkánknak köszönhetjük a győzelmet. Ha a következő találkozónkat is megnyernénk, sokat lendítene a focistákon. Kezdünk összeszokni egymással, akadnak biztató jelek, kezdem látni a fényt az alagút végén. Természetesen sokat kell dolgoznunk, mert még messze vagyunk attól, amit el szeretnénk érni – avatott be az apátfalvi csapat vezetőedzője.