Makó Sport Térség

Rangadót vesztettek az u-19-es makói focisták

Az u-19-es Maros-menti UFC 2-0-ás vereséget szenvedett a Békéscsabai Előre 1912 SE ellen hazai környezetben.

Albert Barbara – Makó

A makói utánpótlás csapat bár jól szerepel a bajnokságban, ennek ellenére ebben a fordulóban sajnos kikaptak a Békéscsabától.

dsc03098

Az első félidőben a hazaiak előtt adódtak helyzetek, de sajnos nem sikerült kihasználniuk. A 22. percben egy hosszú indítás után a védő elszámolta a labda ívét és Malkócs Marcell berúgta azt hálóba.

dsc03107

A második játékrészben a helyiek jobban irányították a játékot, mint az első félidőben, de nem sikerült egyenlíteniük. A 65. percben az ellenfél 2-0-ra növelte előnyét Oláh Ákos révén, ezzel eldöntötték a mérkőzést.

dsc03090

– Ezeknek a mérkőzéseknek, kimondott rangadóknak van értelmük, hiszen kölcsönösen tanulhatunk egymástól. Két jó csapat játszott és a helyzetkihasználás döntött. Előttünk is adódtak lehetőségek, de nem éltünk velük és a rivális két figyelmetlenséget kihasznált. Sajnos a keretünk nem tud együtt edzeni különböző okok miatt, így nehéz begyakorolni a játékot. Nagy hátrány a számunka és úgy néz ki, egy ideig nem tudunk változtatni rajta. A vereségen túl kell lépniük a fiúknak, mert a dobogót mindenféleképpen szeretnénk elérni – árulta el Brakszatórisz András, az u-19-es Maros-menti UFC vezetőedzője.