Kék hírek

Falfirkálókat keresnek

20 négyzetméternyi felületet firkáltak össze, a térfigyelő kamrák kereszttüzében az ismeretleek.  A rendőrök a lakosság segítségét kérik a városban elkövetett rongálás tetteseinek azonosításához.
MH-CSMRFK

Az ismeretlen elkövetők még augusztus 4-én Szegeden, a Gyermekgyógyászati Klinika előtti szakaszon, az Árvizi Emlékmű mellett, az elsőrendű árvízvédelmi műként szolgáló vasbeton fal Tisza felőli oldalát firkálták meg mintegy 20 négyzetméternyi felületen. A tetteseket kamerafelvétel rögzítette.

navigate_before
navigate_next

A firkálók, a biztonsági kamera felvételén

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.