Makó Sport Térség

Durva meccsen ikszeltek a makói focisták

A Makó FC 0-0-ás döntetlennel zárta az Ásotthalmi TE elleni mérkőzést hazai pályán.

Albert Barbara – Makó

Az első félidőben a Makó FC meddő mezőnyfölényt alakított ki, hiányzott az ötlet a támadásokból s ez rányomta bélyegét a játék képére. A labdarúgók 0-0-val mehettek az öltözőbe.

dsc02967

A második játékrészben a hazaiak motiváltabban kezdtek, adódtak lehetőségek, de gól nem született. A helyiek játékosa, Széll Kristóf egy kiugratást követően betalált a kapuba, de a partjelző lest intett, a látottak alapján viszont rossz döntést hozott. A mérkőzés 0-0-ra végződött.

dsc02998

– Attól függetlenül, hogy nem játszottunk olyan jól, mint az elmúlt hazai meccseinken, talán egy góllal jobbak voltunk. Akadt pár szituáció a tizenhatoson belül, amiket kétesnek mondanék, de a bíró nem így látta. Alakítottunk lehetőségeket, de nem voltunk elég pontosak vagy határozottak a kapu előtt. Az ellenféllel nem szoktam foglalkozni, ilyen durván játszó csapattal viszont nem találkoztam mostanában, sajnos ebben a játékvezető megfelelő partner volt. A helyzetkihasználásban javulnunk kell, mert gól nélkül nem lehet nyerni – értékelte a találkozót Méhes Tibor, a Makó FC vezetőedzője.

dsc02979