Hírek Makó

Ösztöndíjpályázat makói egyetemistáknak, főiskolásoknak

A makói önkormányzata az idén is kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatásban tanuló hallgatók számára.

MH-Makó

A pályázat benyújtásához egyszeri pályázói regisztráció szükséges a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer), melyet itt lehet elérni.

A regisztráció után lehet a személyes és a pályázati adatokat feltölteni ide, majd a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva az önkormányzathoz kell benyújtani. A szociális adatok elbírálásához – a korábbi évekhez hasonlóan – nyomtatványt kell kitölteni, amely itt érhető el, illetve személyesen átvehető a városháza Úri utcai szárnyépülete 32-es irodájában. A szociális adatok nyomtatvány mind az „A”, mind a „B” típusú pályázat kötelező része.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. Kérik a pályázókat, hogy kizárólag a 2017-es pályázati fordulóra szóló űrlappal, és kitöltött szociális nyomtatvánnyal jelenjenek meg a városháza arra kijelölt helyiségében.

A pályázat beadási határideje: 2016. november 08.

A pályázathoz szükséges további információ a polgármesteri hivatal jegyzői iroda, hatósági csoportjánál (Makó, Széchenyi tér 22., szárnyépület 32-es iroda) kérhető. Tel: 06-62/511-854., Email: szucsne.angelika@mako.hu

Az ügyintézést mielőbb érdemes elkezdeni, ugyanis – a korábbi esztendőkben az utolsó napokon 2-3 óra volt a várakozási idő. Figyelem!:október 31. és november 1. munkaszüneti nap!