Makó Sport Térség

Eseménydús a makói sportolók hétvégéje

A Makó FC az Ásotthalmi TE ellen lép pályára hazai környezetben, az Apátfalva SC a Nagymágocs otthonába látogat, a Makó FC II pedig a Móravárosi Kinizsinél játszik szombaton. A Makó KC női kézilabdásai a Békéscsaba ENKSE II csapatát, míg a férfiak a Kiskunhalas UKSC-t fogadják a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

A Makó FC szombaton az ásotthalmi csapat ellen igyekszik javítani a hétvégi vereség után. A hazaiak másodikok a tabellán, de szoros a küzdelem az élmezőnyben. A helyieknek muszáj győzniük, ha versenyben akarnak maradni a bajnoki címért. A két csapat legutóbb kupameccsen találkozott egymással, melyet 3-1-re a makóiak nyertek meg. Az ellenfél jelenleg a 7. helyen áll, öt pont különbséggel.

dsc01440

Az apátfalvi focisták 2-2-es döntetlennel zárták a Kiszombor KSK elleni találkozót, így 11-dikek a megyei másodosztályú bajnokságban. A játékosok szombaton Nagymágocson mérkőznek meg. A Makó FC II a múlt heti szabadnapja után a móravárosiakkal csap össze.

dsc02326

A makói női kézisek a lajosmizsei győzelem után szombaton a Békéscsaba II ellen próbálják begyűjteni az újabb két pontot. A Makó KC férfi játékosai vasárnap a kiskunhalasiakkal szemben javíthatnak az eddigi mérlegükön.