Makó Sport Térség

Váratlan vereséget szenvedett a Makó FC

A Makó FC 1-0-ra kikapott a Szegedi VSE otthonában.

Albert Barbara – Szeged

A makóiakat sok szurkoló kísérte el Szegedre és várták, hogy a fiúk hozzák a kötelezőt, mivel sokkal gyengébb játékosok ellen léptek pályára. A vendégek előtt adódott néhány lehetőség, de nem használták ki.

dsc02704

A második félidőben a vártnál jobban futballoztak a hazaiak, jól védekeztek s ellentámadásokkal próbálkoztak. Ezt követően a 66. percben az ellenfél egy óriási védekezési hiba után megszerezte a vezetést. A makóiak igyekeztek egyenlíteni, de hiányzott az ötlet az akcióikból. Reméljük, hogy Maros-mentiek gyorsan túllépnek ezen a vereségen és folytatják az eddigi jó szereplésüket.

dsc02719

– A meccsből a szív és a lélek hiányzott, de remélem, hogy időben jött a pofon. Úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyert a Szegedi VSE, mert lelkesedésben és akaratban is fölénk nőtt. Muszáj változtatnunk a mai hozzáállásunkon és mentalitásunkon, nem elég a mez, a nadrág és a cipő a pályán, hanem tenni is kell a győzelemért. Már a második félidő elején cseréltem, hogy lendületet vigyek a támadójátékba, mert nagyon egy sebességben játszottunk. Hihetetlenül lassan és körülményesen fociztunk, ezért gyengén támadtunk. Ennek ellenére kialakítottunk helyzeteket az első játékrészben, de sajnos nem rúgtuk be őket, mint máskor. A vereség után igyekszünk összekapni magunkat, mert ilyen a foci és az élet – mondta Méhes Tibor, a Makó FC vezetőedzője.

dsc02696