Hírek Makó

A rapid kivizsgálás is gyanús a DK-nak

Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke újabb közleménye Návay ügyben. Most a gyors kivizsgálással van baja és közli, a DK elnöksége kész feljelentést tenni. A közleménye alant olvasható:

“Álkivizsgálás történt a Návayban kampányoló tanár ügyében?
Megdöbbenve olvastam a hírekben, hogy péntek délután néhány óra alatt megtörtént a kivizsgálás a Návayban kampányoló tanár ügyében és a “vádak” alaptalannak bizonyultak.
Ha ez így van, akkor a vizsgálat nem lehetett átfogó, alapos és mindenre kiterjedő. Ennyi idő alatt nem lehetett megkérdezni az esetről azokat a diákokat -pláne nem péntek délután-, akik részt vettek az ominózus társadalomismeret órán. Én nem feltételezem, hogy ilyen súlyos kérdésben a diákok hazudnak. Ha a vizsgálat megtörtént miért nem hozták nyilvánosságra a vizsgálati jegyzőkönyv tartalmát? Amennyiben az ügyet nem kivizsgálták csak elfedni próbálták egy álkivizsgálással, úgy nem csak a kampányoló tanárnak, de a frissen kinevezett intézményvezetőnek is mennie kell!
Amennyiben nem történik meg az ügy átfogó vizsgálata a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöksége kész feljelentést tenni az ügyben.
Nem kérünk se az álkivizsgálásból se pedig az álnépszavazásból!
Mucsi Tamás
Csongrád 4. Ovk. elnöke