Hírek Makó Népszavazás

A rapid kivizsgálás is gyanús a DK-nak

Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke újabb közleménye Návay ügyben. Most a gyors kivizsgálással van baja és közli, a DK elnöksége kész feljelentést tenni. A közleménye alant olvasható:

“Álkivizsgálás történt a Návayban kampányoló tanár ügyében?
Megdöbbenve olvastam a hírekben, hogy péntek délután néhány óra alatt megtörtént a kivizsgálás a Návayban kampányoló tanár ügyében és a “vádak” alaptalannak bizonyultak.
Ha ez így van, akkor a vizsgálat nem lehetett átfogó, alapos és mindenre kiterjedő. Ennyi idő alatt nem lehetett megkérdezni az esetről azokat a diákokat -pláne nem péntek délután-, akik részt vettek az ominózus társadalomismeret órán. Én nem feltételezem, hogy ilyen súlyos kérdésben a diákok hazudnak. Ha a vizsgálat megtörtént miért nem hozták nyilvánosságra a vizsgálati jegyzőkönyv tartalmát? Amennyiben az ügyet nem kivizsgálták csak elfedni próbálták egy álkivizsgálással, úgy nem csak a kampányoló tanárnak, de a frissen kinevezett intézményvezetőnek is mennie kell!
Amennyiben nem történik meg az ügy átfogó vizsgálata a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöksége kész feljelentést tenni az ügyben.
Nem kérünk se az álkivizsgálásból se pedig az álnépszavazásból!
Mucsi Tamás
Csongrád 4. Ovk. elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.