Nagyszerű hangulatú délutánt és estét kaptak a szépkorú makói lakosok. A bál még mindig tart az Erdei János Városi Sportcsarnokban, ahol a talpalávalót Csikota József és zenekara szolgáltatja. A rendezvény Szendi Szilvia és Peller Károly műsorával kezdődött.

Gajáta Fanni – Makó

Farkas Éva Erzsébet polgármester is kiemelte köszöntő beszédében: ismét jó kedvvel találkozott az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen. A város embere elmondta: nagy tisztelettel köszönti a bölcskorú polgárokat, akiktől mindennap tanulhatunk, érezhetjük a szeretetük, és akikkel együtt építhetjük, gondolkodhatunk a jövőről.  A polgármester a népszavazás fontosságáról is szót ejtett. Mint elmondta, azért fontos a részvétel, hogy együtt tudjuk a magyar nemzet, unokáink és gyermekeink jövőjét biztosítani.

dsc_3503

– Nem tudjuk forintban mindazt visszaadni Önöknek, amit az elmúlt évtizedekben a városért, a városunk közösségért tettek. Nem tudjuk forintosítani mindazt, amit az elmúlt 2 évben én személy szerint képviselőtársaimmal tapasztaltunk: legfőképpen az önök szeretetét, azt, hogy Makó város közösségért tenni akarnak – hangzott el a köszöntőben. Ezt követően a polgármester és a képviselők minden szépkorúval koccintottak.

dsc_3398

A rendezvény már délután 3 órakor elkezdődött, Szendi Szilvia és Peller Károly műsorával. A jól ismert operett dalokat többen könnyes szemmel hallgattak vagy éppen jókedvűen dalolták, dúdolták. Szekeres Ferencné is így volt ezzel, az összes előadott számot ismert.

– Nagyon tetszett a kezdőműsor, öröm volt hallgatni ezeket az ismerős dallamokat. Néha hiányolom őket a rádióból, tévéből. De most más világot élünk – mondta az idős asszony.

Galériánk:

A vacsora előtt és után is Csikota József és zenekara is a legjobb dalokkal készültek a közönségnek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest