A Makó FC szombaton a Szegedi VSE ellen játszik idegenben, az Apátfalva SC pedig a Kiszombor KSK-t fogadja hazai pályán. A Makó KC férfi kézilabdásai az Orosházi FKSE – LINAMAR U23 otthonába látogatnak.

Albert Barbara – Makó

A makói focicsapatra a múlt heti győzelem után szegedi ellenfél vár. A rivális ebben az idényben mind az öt bajnoki tétmérkőzését elvesztette, így a sereghajtók sorában szerepel. A Makó FC jelenleg a tabella élén áll, de elég nagy a verseny az első helyekért, ezért mindenképpen győzniük kell a fiúknak. A tavalyi szezonban 3-0-ra nyertek a makóiak hazai közönség előtt.

dsc02529

– A Szegedi VSE otthonában is győzelmi szándékkal fogunk játszani. Mindegyik találkozó nehéz, mert valószínűleg minden csapat majd bennünket akar megverni, de állunk elébe – árulta el Méhes Tibor, a Makó FC vezetőedzője.

dsc02551

Az Apátfalva SC a hétvégi vereséget követően igyekszik a Kiszombor KSK ellen javítani. A kiszombori csapat 5-1-es győzelmet aratott a KSE Balástya ellen az előző fordulóban. A Makó FC II nem lép pályára ezen a hétvégén, mert szabadnapos.

dsc02568

A Makó KC férfi kézilabda csapata szombaton Orosházán küzdhet első bajnoki pontjaiért.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest