Makó Színes

Sikert aratott a turizmus makói világnapja

A Hagymatikum Gyógyfürdő is csatlakozott Turizmus Világnapja alkalmából  rendezett mai nemzetközi programhoz. A délelőtt folyamán féláron lehetett kipróbálni háromféle masszázst és a McKenzie tornát is.

Gajáta Fanni – Makó

Népszerű volt a Hagymatikum Gyógyfürdő Turizmus világnapi akciója: sokan egyszerre több masszázst is megvettek, hogy teljesen ellazulhassanak. Erdősi Imre is azok közé tartozott, aki halmozta az élvezeteket.

dsc_3198

– Baranya megyéből, Egerágból érkeztem egy hétre Makóra. Pár évvel ezelőtt Kiszomboron voltam, de akkor nem volt időnk átjönni, s most eljött az idő, hogy felkeressem a várost – mondta Imre, aki a svéd masszázst választotta relaxálásként. – Már több helyen is voltam. Láttam, hogy akciós és úgy gondoltam, ha már itt vagyok, akkor kipróbálom. A fürdő nagyon tetszik, csodálatos az épület.

dsc_3203

A Hagymatikum számára azért is volt fontos, hiszen a turizmus és a vendégek találkozhatnak ezen a napon egymással.

– Ezen a napon kétszer is ingyenes tornát tartottunk a medence terünkben, illetve a másik akciónk az 50 %-os csomag volt, aminek keretén belül az egyik új, szárazföldi tornánkat, a McKenzie-tornát is ki tudták próbálni az érdeklődők vagy a wellness jellegű masszázsainkat, a svéd, aroma és csoki masszázsokat igénybe tudták venni – nyilatkozta Lajtosné Papp Noémi, a marketingcsoport vezetője.