Makó Sport Térség

Simán nyert a makói utánpótlás csapat

Az u-19-es Maros-menti UFC 6-2-re győzött a Szeged 2011 Kft. ellen hazai pályán.

Albert Barbara – Makó

A múlt heti igazságtalan vereség után a makói fiúk bizonyítási vággyal léptek pályára. A hazaiak már a 4. percben megszerezték a vezetést Megyesi Martin révén. A helyiek továbbra is támadták az ellenfél kapuját és Benkő Botond fejesével 2-0-ra növelték előnyüket. A szegediek párszor eljutottak a makóiak kapuja elé és a 25. percben az egyik szögletük után gól született. Egy szép akció után a 32. percben Megyesi Martin a jobb sarokba lőtte a labdát.

A második félidő elején a vendégek jobban kezdtek, de a hazai védelem megoldotta feladatát. A maros-mentiek folytatták jó támadójátékukat, a 60. percben Posztós László majd nem sokkal később Nagy-György Balázs is betalált a hálóba. A szegediek a 79. percben szépítettek. Megyesi Martin egy perccel a lefújás előtt megszerezte harmadik gólját, ezzel mesterhármast jegyezhetett a meccsen. A makói csapat 6-2-es sikerrel zárta a találkozót s jelenleg első a tabellán.

dsc02603

– Úgy gondolom, hogy teljesen megérdemeltük a győzelmet, hiszen a fiúk szívüket, lelküket kitették a pályán. Nagy akarattal játszottak és ennek meglett az eredménye, gratulálok nekik. Jövő héten Orosházára megyünk, ha ilyen motivációval és játékkal folytatjuk szereplésünket, akkor remélem, hogy győzni fogunk. Az első ötben mindenféleképpen ott szeretnénk lenni, de talán a dobogóra is esélyesek vagyunk, ha minden meccsen jól állunk fel és a fiúk a rendelkezésemre állnak – mondta a mérkőzés után Brakszatórisz András, az u-19-es Maros-menti UFC vezetőedzője.

dsc02642