Makó Sport Térség

Jó játékuk ellenére kikaptak a junior lányok

A Makó KC női junior kézilabdásai 27-25-ös vereséget szenvedtek a Lajosmizsei UKC otthonában.

Albert Barbara – Lajosmizse

A makóiak magabiztosan kezdték a mérkőzést, kevés hibával játszottak. A lányok értékesítették helyzeteiket és az ő játékuk dominált a pályán. A vendégek végig jól kézilabdáztak és az első 30 perc 11-12-re végződött a javukra.

dsc02314

A második félidőben a makóiak visszafogottabban játszottak hasonlóan a múlt hétvégi meccshez. Kapkodni kezdtek, pontatlanabbul kézilabdáztak, s ez hatással volt a helyzetkihasználásra. A találkozót végül az ellenfél nyerte meg 27-25-re.

dsc02297

– A magabiztos első játékrész után talán megijedtünk attól, hogy vezetünk, több hibát elkövettünk és kihagytunk lehetőségeket. Sajnos nélkülöznünk kellett a meccs nagy részében az egyik kezdő játékosunkat, de a lányok remekül kezelték a helyzetet. Nyugodtabbnak kell maradnunk előnyös helyzetben is. Összességében elégedett vagyok a csapatommal, mert amit kértem, megcsinálták. Egy-két alapvető probléma adódott, de dolgozni fogunk rajtuk. Gyorsaságban, valamint a kapus és a védőfal közötti összhangban igyekszünk javítani a jövőben – értékelte a találkozót Draxler Orsolya, a Makó KC női junior csapatának vezetőedzője.