Makó Sport Térség

Fantasztikusan teljesítettek női kéziseink

A Makó KC női kézilabda csapata 24-22-re győzött a Lajosmizsei UKC ellen idegenben.

Albert Barbara – Lajosmizse

Az első percektől kezdve mindkét csapat megtett mindent, hogy bezsebelje a két pontot. Szoros küzdelem folyt a játéktéren minimális különbséggel. Az első félidő 13-13-as döntetlennel zárult.

dsc02334

A második 30 percben a makóiak jobban kihasználták helyzeteiket, valamint magabiztosabban fejezték be támadásaikat. A vendégek stabilabban védekeztek, ami mellé remek kapusteljesítmény párosult. A mérkőzés 24-22-re a Makó KC javára dőlt el.

dsc02356

– Az utóbbi hónapok legjobb játékával győzött a csapat. Ocsenás Eszter kapusunk fantasztikusan védett. Kevés gólt kaptunk, a védekezésünk javult az előző találkozókhoz képest. Precízen fejeztük be támadásainkat. Az utolsó percekig kiélezett volt a mérkőzés. A hajrában lélektani előnyt jelentett a számunkra, hogy tudtuk tartani az egy-két találatos különbséget. Minden meccsen nyerni szeretnénk, a Békéscsaba ellen is győzelmi szándékkal lépünk pályára – mondta Nagy János Miklós, a makói csapat vezetőedzője.

dsc02350

Makó KC: Ocsenás Eszter – kapus, Nagy Nikolett, Draxler Dorottya 5, Draxler Orsolya 8/2, Antal Nikolett 3, Kozserán Beáta 6/1.
Csere: Kozserán Krisztina, Cseh Petra – kapusok, Kormány Dóra, Molnár Anna, Debreczeni Kata 2, Rózsa Veronika, Csák Dorina, Murvai Panna.