Makó Sport Térség

Vereséget szenvedett a Makó KC

A Makó KC férfi kézilabda csapata 26-33-ra elveszítette a PP Kiskunfélegyháza HTK elleni találkozót a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

A vendégek magabiztosan kezdték a mérkőzést, a játék képén látszódott, hogy a győzelemért jöttek. A hazaiak a 6. percig bírták a nyomást, ezután az ellenfél folyamatosan növelte előnyét. Az első félidőt hatgólos különbséggel zárták (14-20).

dsc02568

A második játékrész elején a makóiak igyekeztek felzárkózni és a 9. percben 20-21-re megközelítették a kiskunfélegyháziakat. Sajnos a helyiek nem bírták az iramot, ismét bekövetkezett az első félidei holtpont, amit a rivális kihasznált és a 20. percben már 25-29-re vezetett. A meccs végül 26-33-ra végződött a Kiskunfélegyháza javára.

dsc02558

– Próbálunk kialakítani egy olyan stílust, amely megfelelő a játékoskeretünknek. Sajnos Papp Dániel ma nem léphetett pályára. Nem tudtuk pótolni a jobb lövőt balkezes lövő nélkül. A kezdőcsapatból két olyan kézilabdás is kénytelen volt végigjátszani a meccset, aki két év után tért vissza. Az első félidőért nagyon haragszom, hiszen sárga lap nélkül végigjátszottuk és kaptunk 20 gólt. A második játékrész első 15 percében visszajöttünk a mérkőzésbe, a végére viszont elfáradtunk. Az ellenfél bővebb kerettel érkezett, az egyik legjobb játékos állománnyal rendelkezik. Talán Papp Dániellel szorosabbá tettük volna a találkozót, de úgy vélem, hogy reális eredmény született. Azokat a csapatokat kell legyőznünk, akikkel egy szinten vagyunk. Egyetlen meccsen sem tudtunk felállni teljes kerettel, a Békéscsaba ellen is három játékos hiányzott. Csütörtökön tudom meg, hogy a hétvégén kikre számíthatok, remélem, mindenki bevethető lesz Orosházán – mondta Gera Norbert, a Makó KC vezetőedzője.

dsc02575