Kék hírek Ország-világ

Nyakláncrablás szemtanúit keresik

Rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozást Cs. László ellen, aki ismeretlen társával nyakláncokat rabolt a nyílt utcán. Képünk illusztráció.

MH-CSMRFK

A gyanú szerint a feltételezett elkövető ismeretlen társával augusztus 19-én 7 óra körül a szegedi  Tarján Széle utcában meglökött egy nőt, majd kitépte a nyakából az ezüstláncát.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetés napján 10 és 11 óra között Szegeden, a Tarján Széle utca és a Pósz Jenő utca környékén ugyanazon módszerrel egy másik sértettet is kiraboltak.

A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével a szegedi Cs. László gyanúsítható megalapozottan. A férfi tettestársa, valamint a második rablás sértettje ezidáig ismeretlen, az azonosításukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrség kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti helyen és időben a megjelölt módszerrel bűncselekményt követtek el, továbbá aki a rablás körülményeiről illetve annak elkövetőjéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 62/562-400-as hívószámon, valamint az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.