6 hónapja alakult meg a Szépkorúak Klubja, amelyet ma közös mulatozással ünnepeltek meg más nyugdíjas klubokkal.

Gajáta Fanni – Makó

A Megyeház utcában található a Szépkorúak Klubja, amely idén márciusban alakult 45 fővel. A remek hangulatú társaság tagjai már kirándulni is voltak Füzesgyarmaton, s ahogy az elnök elmondta, jövőre is oda mennek.

– Sokat beszélgetünk, sütünk, főzünk – úgy szóban, de sokszor viszünk kóstolót is – árulta el Takács Ferencné Rozália, a klub elnöke. – Az első négynapos úton is túl vagyunk, ahol jól érezték magukat a klubtagjaink.

– Még nem tudunk beszélni, csak gagyogni; nem tudunk még járni, csak karon ülők vagyunk, de mindent meg fogunk tanulni – mondta a Szépkorúak Klubjának elnöke.

dsc_2884

A klubot Farkas Éva Erzsébet polgármester és Hadik György is támogatja. A képviselő elmondta, ezek a szépkorúak alkotják a város gyökerét, akik a városért, a gyerekekért és felnőttekért dolgoztak egykor. Ezért is fontos a városvezetésnek az idősek segítése, támogatása.

– Rózsika felkeresett minket, hogy hívjuk össze a környékbeli klubokat és tartsunk egy kellemes napot közösen. Akik ma eljöttek, azok jól érezhették magukat – fogalmazott a képviselő.

Galériánk:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest