Makó Ország-világ Sport Térség

A kézisekért és a focistákért is izgulhatunk a hétvégén

A Makó FC a Sándorfalva SK ellen játszik, míg a Makó FC II a Mindszenti Sport Club SE-t fogadja hazai környezetben. Az Apátfalva SC az ST. Mihály FC Sportegyesület otthonába látogat. A Makó KC férfi kézilabda csapata a PP Kiskunfélegyháza HTK ellen lép pályára a városi sportcsarnokban, a női kézilabdázók pedig a Lajosmizsei UKC-val mérkőznek meg idegenben.

Albert Barbara – Makó

A Makó FC játékosai a kupában aratott siker után szombaton a bajnokságban folytathatják jó szereplésüket a sándorfalviak ellen. A vendégek öt forduló után a 8. helyen állnak, a hazaiak 2-dikok s csak egy ponttal előzi meg őket az Algyő SK. Egy győzelem esetén a makóiak akár elsők is lehetnek a tabellán.

dsc01998

A Makó FC II a hétvégén 2-1-re nyert a Deszk SC pályáján. Éllovasként szombaton a hetedik Mindszentet fogadja.

dsc01922

Az Apátfalva SC 3-2-re győzött a Móravárosi Kinizsi ellen hazai közönség előtt. A csapat jelenleg a 10. és azonos pontszámmal, de kevesebb mérkőzéssel áll a ST. Mihály FC Sportegyesület előtt és várja a szombati mérkőzést.

dsc02349

A női kézilabda csapat szombaton a lajosmizseiekkel csap össze idegenben. A 2015/2016-os idényben egy pont különbséggel előzte meg a Makó KC a Lajosmizsét.

dsc04317

A makói férfi kézilabdások a békéscsabai vereség után vasárnap a második Kiskunfélegyháza ellen javíthatnak. Nem lesz könnyű találkozó, hiszen tavaly az ellenfél egy ponttal maradt le a bajnoki címről.