Hírek Makó Sport Színes Térség

Makói srácok kajakkalandja a Maroson

Tamás és Alex gondoltak egyet és kikölcsönöztek egy kajakot, hogy leevezzenek Makótól a magyarcsanádi híd maradványaihoz. Az izgalmas túráról Tamás számolt be.

Major Zsuzsanna – Makó

– Nagyon leégtem és alig bírtam járni, annyira izomlázam volt, de minden perce megérte– mesélte a makói Papp Tamás a túra után. Legjobb barátjával, Alexszel igazából nem tettek semmi különlegeset, csak béreltek egy kajakot a strandon és persze a megfelelő felszereléssel és szabályok betartása mellett eleveztek Magyarcsanádig, majd vissza. Összesen hét órán át tartott az út. Persze, néha megálltak szétnézni.

14203520_280762255643719_110956987_o

Mindkét srác makói, Tamás 21, Alex 26 éves. – Nagyon jó kikapcsolódás volt és jó lehetőség arra, hogy megismerjük a Marost. A legszebb az volt, ahol le lehetett látni egészen a víz aljáig. Gyönyörű szigeteket is találtunk. Csend és nyugalom volt körülöttünk, hallgattuk a madarakat és csodáltuk a tájat – folytatta a beszámolót Tamás. Elárulta, következő túrájukon Szeged felé szeretnének evezni.

Fotókat is készítettek a nagy kalandról, ezeket itt lapozhatják:

navigate_before
navigate_next

Ha önnek is van hasonló különleges túraélménye, érdekes fotói, vagy videója, ossza meg velünk! A témák feldolgozásának módját és lehetőségét fenntartjuk!