A Makó FC szerdán az NB III-as Sárvár FC-t fogadja hazai pályán a Magyar Kupában.

Albert Barbara – Makó

A makói focicsapat magabiztosan vette eddig az akadályokat a kupában és megérdemelten jutott az országos főtáblára. A fiúk 2-0-ra győztek a Foliaplast-Bordány SK és az UTC 1913 Labdarúgó Kft. ellen, az Ásotthalmi TE-t pedig 3-1-re verték meg.

dsc01403A sárváriak rosszul kezdték a 2016/2017-es bajnoki idényt, hiszen hét forduló alatt öt vereséget szenvedtek és két döntetlent játszottak, így sereghajtók a tabellán. Az ellenfél az NBIII-ban futballozik, ezért megyei selejtezőket nem vívtak és csak ebben a fordulóban kezdik meg szereplésüket a kupában.

dsc00822Természetesen az idei eredmények alapján nem szabad következtetést levonni, mert nem lehet megítélni a rivális formáját és ettől függetlenül bármi történhet. Két jó csapat lép pályára, mely mindent megtesz a siker és a továbbjutás érdekében.

dsc01175– Készülünk a szerdai mérkőzésre, több embert azért cseréltem le a Szőreg ellen, hogy tudjanak kicsit pihenni. Bő a keretünk, a Sárvár ellen igyekszem a legerősebb csapatot pályára küldeni, hogy továbbjussunk – árulta el a kupameccsről Méhes Tibor, a Makó FC vezetőedzője.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest