Az ügyfélszolgálati busz szeptember 13. és szeptember 20. között a megye 14 településére viszi el a helyszíni ügyintézés lehetőségét.  A Makói Járásban Csanádpalotán kedden reggel 8 és dél között, majd Apátfalván aznap délután 1 és 4 óra között  érhető el.

MH-Csanádpalota/Apátfalva

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala által működtetett mobil ügyfélszolgálat megyei körútja során olyan nagyobb lélekszámú településeket érint, ahol egyébként ügysegédek által történik a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés. A Kormányablak mobil ügyfélszolgálati busza kedden délelőtt 9 és 12 óra között a csanádpalotai Kelemen László Művelődési Ház előtt, míg délután 1 és 4 óra között az apátfalvi községháza előtt várja az érdeklődőket. A várható igényektől függően ez egy-egy helyszínen 10-15 fő ügyintézését teszi lehetővé.

Az ügyfeleknek elsősorban személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre van lehetőség a mozgó Kormányablakban, de a diákigazolványhoz szükséges NEK adatlap is igényelhető és ügyfélkaput is lehet nyitni. A műholdvevő antennával felszerelt kisbuszban az illetékek, igazgatási szolgáltatási díjak kiegyenlítésére bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest