Makó Színes Térség Videó

Lenyűgözte a makói közönséget a Megasztár királynője

Tolvai Renáta koncerttel lepte meg a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő vendégeit. A Megasztár 5. szériájának győztese teljesen elkápráztatta hangjával a hallgatóságot.

Albert Barbara – Makó

Tolvai Renáta már többször fellépett Makón, a közönség ismét nagy szeretettel fogadta a Hagymatikum színpadán.

– A nyári koncertjeimen általában gyorsabb számokat választok és csak kettő lassút. Elhoztam az összes új dalomat, az utolsó klipeset s egy feldolgozást, ami a kedvencem – árulta el a tehetségkutató nyertese.

dsc02284

– Jelenleg friss lemezen nem dolgozom, az utóbbi időben az új videoklipemre koncentráltam, sőt ezen a héten egy fotózáson is részt vettem. Mr. Vasovski decemberben felkért, hogy énekeljek az Arénás koncertjén és ott adtuk elő először azt a dalt, ami hallható a klipben – mesélte a Megasztár csillaga.

dsc02243

A fiatal énekesnő folyamatosan készül új dalokkal és miközben megjelenik egy szám már gondolkodik a következőn.

dsc02246

– Rengeteget hívnak koncertezni, és jelenleg erre koncentrálok. Egyre többet lépek fel külföldön is. Nyáron Amerikába utaztam és az egyik kiadóval aláírtam egy szerződést. Felvettünk már három dalt, a következő alkalommal pedig bővítjük a repertoárt néhány újabb számmal. Ezekből a dalokból fogunk válogatni, hogy melyik legyen az első, amivel megjelenek külföldön – mondta Renáta.

dsc02260