Makó Ország-világ Sport Térség

Legyalulta a Makó FC a Szőreget – videóval

A Makó FC 11-0-ás sikert aratott a Szőregi RSE ellen idegenben.

Albert Barbara – Szeged/Szőreg

A makóiak ma is bizonyították, hogy jó formában vannak, már az első percektől uralták a játékot és mezőfölényben játszottak. A hazaiak a 22. percig bírták a nyomást, ekkor Bánóczki Dániel bevette a kapujukat. A vendégek a szünetig tovább növelték előnyüket Gémes Bence duplájával. Az első félidő 3-0-ra végződött.

A második játékrészben az ellenfél teljesen összeomlott és ez az eredményen is meglátszott. A 48. percben Kalász Zoltán betalált a hálóba, majd ezt követte Gémes Bence újabb gólja. Sok makói szurkoló kísérte el a csapatot Szőregre. A fiúk meghálálták a buzdítást és a meccs végéig sorra potyogtak a gólok. Gyurkovics Tamás és Gémes Bence kettő, míg Vajna Martin János, valamint Gilinger Márk egy-egy találatot jegyezhettek.

dsc02415

A Makó FC 11-0-ra nyert a Szőregi RSE otthonában.

dsc02435

– Az a csapat, amely 11 gólt rúg, annak az edzője csak elégedett lehet. Úgy gondolom, hogy ennyi különbség volt köztünk. Sokkal jobban kell területet zárnunk, illetve határozottabb védekezést várok. A gólarányon muszáj javítanunk ilyen mérkőzéseken, mert nem tudhatjuk, hogy a bajnokság végén mennyi szerepe lesz a gólkülönbségnek. Hétfőn és kedden még készülünk a szerdai kupameccsre, ma több embert azért cseréltem le, hogy tudjanak kicsit pihenni. Bő a keretünk, a Sárvár ellen igyekszem a legerősebb csapatot pályára küldeni, hogy továbbjussunk – mondta Méhes Tibor, a Makó FC vezetőedzője.

dsc02438

A makói szurkolók egy része.