Makó Térség

Indián nyár a Hagymatikumban

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő ma Indián Nyár Partival kezdte őszi-téli programjait. A rendezvényen Tolvai Renáta, a Megasztár énekese is fellépett.

Albert Barbara – Makó

A Hagymatikum Indián Nyár Partival nyitotta meg az őszi-téli programsorozatát, tehát megkezdődtek a beltéri rendezvények. Nagy sikert aratott az esemény sztárfellépője, Tolvai Renáta.

dsc02242

– Ma kedvezményes fürdőbelépővel, valamint sztárénekessel vártuk vendégeinket. A Megasztár győztese hangjával elkápráztatta a közönséget. A gyerekeknek játszóházzal kedveskedtünk, valamint például: indián fejdíszt, tarsolyt készíthettek. Molnár Hermann retro műsorral szórakoztatta az érdeklődőket – mondta Scheitzner Beáta, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának az elnöke.

dsc02234

– Nagyon tetszett a koncert, régóta kedvelem Tolvai Renátát. Örülök, hogy élőben is hallhattam énekelni. Minden hónapban legalább egyszer eljövünk a Hagymatikumba. Hihetetlenül szeretjük a sztárvendégeket – árulta el Jóni Zsuzsanna Mónika, az egyik rajongó.

dsc02259

A Hagymatikum a turizmus világnapján, vagyis szeptember 27-én kedvezményekkel várja a vendégeket, illetve lehetőség nyílik, hogy a látogatók kipróbálják a különféle masszázsokat vagy éppen a McKenzi tornát. Egy őszi nyugdíjas napot is tartanak október 18-án, ahova Soltész Rezsőt hívták meg sztárfellépőnek.

navigate_before
navigate_next