Makó Ország-világ Sport Térség

Rangadóval kezdődik a kézilabda bajnokság

A Makó FC a Szőregi RSE ellen lép pályára idegenben, a Makó FC II pedig a Deszk SC otthonába látogat. Az Apátfalva SC a Móravárosi Kinizsit fogadja hazai környezetben. A Makó KC női kézilabda csapata a Szarvasi NKK-val játszik a bajnokság első fordulójában, a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

A Makó FC a múlt heti 3-2-es győzelme után vasárnap Szőregen folytatja bajnoki szereplését. A vendégcsapat tavaly sima 3-0-ás sikert aratott az ellenfél pályáján. A makóiak az idei szezonban háromszor nyertek és egyszer kaptak ki, így jelenleg a tabella 2. helyén állnak. A rivális mind a négy meccsét elvesztette és sereghajtóként várhatja a mérkőzést.

dsc06992

A Makó FC II szombaton a deszki csapattal mérkőzik meg. A vendégek négy forduló után 100 százalékosan vezetik a másodosztályú bajnokságot. A Deszk egy győzelmet és két vereséget jegyezhet, így 12. a tabellán.

dsc01889

Az Apátfalva SC szintén szombaton játszik, a nyolcadik Móravárosi Kinizsi ellen javíthat. A fiúk mindent megtesznek, hogy bizonyítsanak, hiszen a hétvégi vereség után visszacsúsztak a 14. helyre.

dsc00924

A Makó KC női kézilabdásai szombaton a Szarvasi NKK-val játszanak hazai pályán. A lányok kemény csapat ellen kezdik a bajnokságot, hiszen a szarvasiak a 2015/2016-os idényben a második helyen végeztek. A legutóbbi találkozó 29-32-re végződött az ellenfél javára. Tavaly a maros-mentiek 4-dikek lettek.