Hírek

DK: Ne vegyen részt az álnépszavazáson!

Értelmetlen kérdésre nem lehet értelmes választ adni, ezért a Demokratikus Koalíció távolmaradásra kér minden racionálisan gondolkodó, jóérzésű embert – írta kérdésünkre Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke. A Fidesz álláspontját már megírtuk, a Jobbik makói szervezetéét holnap közöljük, s az MSZP helyi elnökének, Buzás Péternek is kikértük a véleményét. Eddig csak ő nem reagált.

MH-Népszavazás

“Miközben Szíriában lebombázzák az iskolákat, óvodákat, kórházakat és lakóépületeket a kormány elutasítja a háborús övezetből érkező menekülők befogadását. Brüsszelben 19 tagállam szavazott az ártatlanul szenvedők segítésére. Demokratikus döntés született, amit az Orbán-Kormány nem akar elfogadni. A térség országgyűlési képviselője, Lázár János ezt követően azt mondta, hogy ma nem tudna jó szívvel szavazni Magyarország Uniós tagságára. Ugyanakkor az Európai Unióból érkező milliárdokat jó szívvel fogadta. Ebből fejlődött Magyarország, ebből fejlődött a mi térségünk is – írta az október 2-ai népszavazással kapcsolatos kérdésünkre Mucsi Tamás, aki így folytatta: 1294 ember sorsáról való döntésre kért bennünket az EU. Ez se nem kisvárosnyi, se nem kezelhetetlen. Annak tükrében pedig végképp nem, hogy a hírek szerint ennek a létszámnak a többszörösét engedték be az országba ellenőrizetlenül, ha volt pénzük letelepedési kötvényt vásárolni. Az már csak hab a tortán, hogy az ügyleteket offshore cégeken keresztül bonyolították, ezért a befolyó pénz nem a magyar költségvetést gazdagította. Mint ha az ország vezetői elfelejtették volna történelmünket, azt, hogy 1956-ban több mint 200.000 magyar menekült nyugatra. Őket befogadták. És mint ha elfelejtették volna az a tényt, hogy amikor nem az európai értékeket választottuk, mindig veszítettünk. A kormány most magyarázza a magyarázhatatlant, az embertelenséget. Félrevezető plakátokon sugall olyan összefüggéseket, melyek hamisak. Ma Magyarországon rendszeresek a családon belüli erőszakos cselekmények és a minap látott napvilágot mi zajlik a lakásotthonokban. Nem attól kell félnünk, hogy a bevándorlók fogják megerőszakolni a magyar nőket! Politikai haszonszerzésre használják az elesett embereket. A gyűlölködés nem vezet sehová. Erről szól a DK kampánydala is, a Csak a szeretet kell. 

httpss://www.youtube.com/watch?v=5wD0FAg1s-0

A témában Vágó István a DK elnökségi tagja szeptember 27-én 17 órakor a Kelemen Ház Étterem különtermében fog fórumot tartani.

vago_istvan_forum

Minden jóérzésű embernek azt javasoljuk, maradjon távol az urnáktól és ne vegyen részt az álnépszavazáson. Ne tegyük lehetővé, hogy Magyarországot kivezessék az Európai Unióból!