Makó Ország-világ Sport Térség

Ontják a gólokat a makói játékosok

Az u-19-es Maros-menti UFC jól kezdte bajnoki szereplését az NB III dél-keleti csoportjában, hiszen három fordulót követően a bajnoki tabella élén áll. A csapat három meccsen 22-szer talált be az ellenfél hálójába.

Albert Barbara – Makó

Az u-19-es Maros-menti UFC az első fordulóban aratott 5-1-es szegedi győzelme után folytatta a sikert. A Méhkeréki SE ellen 11-1-re nyertek, a Mórahalom VSE-t pedig 6-0-ra verték meg.

dsc01538

A csapat a harmadik forduló után 100 százalékosan vezeti a bajnoki tabellát, 22 lőtt és csak 2 kapott gólt jegyezhet. A makóiak egyik legnagyobb vetélytársa a Várfürdő-Gyulai Termál FC lehet, mely két győzelemmel és egy döntetlennel áll mögöttük. A maros-mentiek játékosa, Kardos Ákos 9 találattal vezeti a góllövő listát.

dsc01584

A szűkös keret ellenére a labdarúgók mindent megtesznek a siker érdekében és élvezik a futballt, ami az eredményen is látszódik. A csapat igyekszik a mérkőzéseken maximumot nyújtani. Az eddigiek alapján jó a makóiak támadójátéka s a két kapott gól azt bizonyítja, hogy a védekezésük szintén kezd összeállni.

dsc01553

A maros-mentiek szerdán a harmadik helyen álló Hódmezővásárhelyi FC otthonában lépnek pályára.