Hírek Makó

Összefogással újult meg a Bartók tornaterme

Diákok, szülők, vállalkozók, az önkormányzat és a  fenntartó is hozzájárult a Bartók Béla iskola tornatermének felújításához.

Major Zsuzsanna – Makó

Volt, olyan Kispajtás, aki 500 forintot hozott boldogan, hogy : Margó néni, én ezt szeretném beleadni abba, hogy új tornatermünk legyen! – mesélte Nagyné Zombori Margit intézményvezető-helyettes a tornaterem hétfő délutáni avatóünnepségén, ahol a kedves szavak mellett oklevéllel, tornás, zenés műsorral és énekkel is megköszönték a támogatók segítségét.

dsc_0179

A hatodikos Martonosi Dóra elmondta, nagyon örül az új tornateremnek, sokkal jobban tetszik neki így minden, leginkább az új színeknek örült. Ő maga is részt vett a gyűjtésben, saját zsebpénzéből is tett hozzá.

Borkáné Dudás Mónika intézményvezető elmondta, hogy összesen 840 ezer forintot gyűjtöttek össze. Ezt a gyermekek, szülők, vállalkozók, az önkormányzat rakta össze. Így festették le és újították meg például a padló burkolatát, a falakat, hozták rendbe a lépcsőt. Nagyjából ugyanennyit tesz még hozzá a fenntartó, hogy balettszőnyeget kaphasson a terem.

dsc_0086

Az ötlet maga a szülői közösségtől származott, akik tavaly novemberben keresték meg az iskola vezetőséget. A munkálatokat a nyári szünetre időzítették, így a gyerekek szeptemberben már a megújult teremben kezdték a tanévet.

 Galériánkat innen lapozhatja:

navigate_before
navigate_next