Galéria Makó Színes

Kowalskyék zárták a Hagymafesztivált

A Kowalsky meg a Vega fellépésével zárult az idei Hagymafesztivál. Szombathoz hasonlóan, vasárnap is nagyon sokan mentek ki az esti koncertre, hogy együtt énekelhessenek, tombolhassanak a népszerű együttessel.

Gajáta Fanni – Makó

Délelőtt a gyerekeknek kedveskedtek a szervezők, ugyanis 10 órától kézműves foglalkozásokkal, mese- és játékkuckóval, illetve Tücsök Petivel és Hangya Levivel várták a kicsiket. Délután bemutatkozott a Pavane Táncegyüttes, majd őket a Makói Általános Iskola és Művészeti Iskola Ütőegyüttese követte. A Makó Budo Klub szakosztályai, a Kelly Táncstúdió és a Maros TE is felvonultatta magát a Hagymafesztiválon.

Fellépett Luigi és az Over 3 is. A zárónap egyik legjobban várt fellépése a Kowalsky meg a Vegáé volt. A népszerű banda a Varázsszavak című albumáról készültek, de a régebbi dalaikat is meghallgathatta a közönség. A közös éneklés sem maradt el, a dalszöveget együtt énekelték Kowával, az énekessel. Mint tegnap, ma is nagyon sokat érkeztek Szegedről, Hódmezővásárhelyről, illetve Makó és térségéből is.

Galéria:

navigate_before
navigate_next