Makó Térség

Olimpikon is főzött a Hagymafesztiválon

A gasztronómia szerelmesei ma a Hagymás Ételek Főzőversenyén bizonyíthatták kulináris ügyességüket a Hagymafesztiválon. Ungvári Miklós cselgáncsozó kakast és csülköt főzött a barátaival.

Albert Barbara – Makó

A konyhaművészet kedvelői a Hagymás Ételek Főzőversenyén mutathatták meg jártasságukat az íz világok terén. Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó is részt vett a versenyen. A megmérettetésre 37 csapat nevezett.

dsc01838

Kurai László, makói barátom hívott meg a Hagymafesztiválra. Nagyon jó a hangulat, már lovas kocsiztunk is. Kakast és csülköt főztünk. Úgy gondolom, hogy a harmadik hely egy fantasztikus eredmény. Makón csak jól érezhetjük magunkat – árulta el Ungvári Miklós olimpikon.

Az első három helyezés mellett különdíjat is kiosztottak, melyet a Belügyi Nyugdíjasok PME kapott meg.

dsc01851

– Sok szeretettel jöttünk Makóra saját szabadalmaimmal. Töltött hagymát csirkecombbal, töltött káposztát, hagymalevest kolbásztökkel, hagymapörköltet, hagymával töltött kenyértésztát, illetve töltött hagymát készítettünk. 40 fős kiránduló csoportunk van a környező településeket járjuk végig, jövő héten Maroslelén főzünk – mondta Németh János Antal, a Belügyi Nyugdíjasok PME elnöke.

dsc01856

A zsűri: Tóthné Libor Mária (elnök), Csernus Imre, Mihály Zoltán (Borház), Szabó Norbert (Autós Csárda)

A végeredmény:

I. Csanádalberti Polgármesteri Hivatala

II. Nagyér Polgármesteri Hivatala

III. Ungvári Miklós és barátai

Különdíj: Belügyi Nyugdíjasok PME

navigate_before
navigate_next