Galéria Színes Térség

Szexy csajok, álompasik, isteni zene – Zsüffland a Sun Cityn

Megtaláltuk a megye legjobb fesztiválhelyszínét! Color gránátok durrantak, tűzijáték hasított a nyár legjobb záró buliján, Sun Cityn. Nyárzáró Wakeboard Beach Partyt tartottak szombaton a Zsüffland Presents szervezésében.

MH- Sun City

 

#yolo

Igazi fesztiválhangulatban búcsúztatták a nyarat Sun City Wakeboard Beachen Szeged és Hódmezővásárhely között! Gyönyörű lányok és álompasik tekerték a ritmusra, két színpadnál. A helyszín a homokos parttal tökéletes otthont adott a zenei fesztiválnak. Magyarország TOP DJ-i tekerték a szpotikat, amit extra látványshow tett teljessé. A Sun City nemcsak egy szabadidő és vizisport centrum, hanem szuper fesztiválhelyszín is.

DSC_0939

#music

A Zsüffland az elektronikus zenét szeretők királysága. Dj Metzker Viktória hatalmasat fűtött a buli alá a main stagenél. JumoDaddy & Wondawulf -UVCT Show-val tolta tovább a partyjáratot, amit Sammie Beats, AceLine, Walcus és RUSTY pörgetett tovább. A techno Sun Cityn külön helyet kapott. A Neff Headwear Techno stagenél Yvel & Tristan, Dj Soundline,Sparky aka Flightoff, Szita és Bodeaux tekert.

A promó tereket Adrián Terjék, Nagy Enci, Kitti Bordás, Gábor Varga, Kamilla Kovács, Oláh Zsombor, Martin Lázár, Kunszeri Csanád, Erik Lantos, Bence Bereczki, Mihalkó Bence töltötte.

DSC_0972

#apuveddmegnekemavarost

A buli legnagyobb meglepetése az volt, hogy tízezer forintért korlátlan italfogyasztásra szóló VIP jegyet lehetett venni.  Ehhez járt egy külön VIP helyszín, külön pult, és extra rálátás a színpadra.

DSC_1015

#bulikavan

Összességében azt mondhatjuk, mindenféle elfogultság nélkül, hogy a megye egyik legjobb fesztiválhelyszíne Sun City. Idő kérdése lehet, hogy erre rádöbbenjen egy nagyobb fesztiválszervező csapat…

Galériánkat innen lapozhatjátok:

navigate_before
navigate_next