Makó Sport

Csúcsformában a Makó FC

A Makó FC 2-0-ra nyert a Hódmezővásárhelyi FC II ellen idegenben.

Albert Barbara – Hódmezővásárhely

A meccs elején már látszódott, hogy a makóiak győzelmi szándékkal érkeztek Hódmezővásárhelyre. A vendégek az első percektől kezdve jó játékkal uralták a középpályát. A 9. percben egy kidolgozott támadás után Gémes Bence megszerezte a vezetést a Makó FC-nek. A vendégcsapat előtt továbbra is adódtak lehetőségek, jól fociztak és szinte esélyt sem adtak az ellenfélnek. A szünet előtt egy szögletet követően Kalász Zoltán a kapufa segítségével a hálóba lőtte a labdát.

DSC01743

A második félidőben a hazaiak igyekeztek kiegyenlíteni a játékot, a makóiak jobban koncentráltak a védekezésre, de így is akár több gól születhetett volna. A játék képe alapján a vendégcsapat labdarúgói jó formában vannak és, ha így folytatják akár a dobogót is megcélozhatják.

DSC01712

– Nagyon erősen kezdtünk, utána egy 10-15 percig kicsit elaludtunk és labdákat vesztettünk. Jókor jött a második gól és úgy gondolom, hogy a 45. percben el is dőlt a meccs. A második játékrészben próbáltuk tartani az eredményt, a négy védő maradt a helyén, nem támogatta a támadásvezetéseinket, talán ebből lehetett azt látni, hogy visszafogottabban fociztunk. Természetesen a következő találkozón is győzelmet várok a fiúktól, mindig szeretnénk nyerni – mondta Méhes Tibor, a Makó FC vezetőedzője.

DSC01720