Hírek Makó

Mucsi nyílt levelet írt a tévévezetőnek

A DK választókerületi elnöke nyílt levelet írt a Makói Tévé vezetőjének. Igen, ez még mindig a patkányozós kommenttel kapcsolatos ügy.
MH-Makó
Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke az alábbi nyílt levelet küldte el szerkesztőségünknek. A háttér: az elhíresült patkányozós kommentjéről készült tévés riport miatt indított perét másodfokon is elbukta, s a bíróság kötelezte, hogy fizesse meg a városi televíziónak a  perköltséget, a NAV-nak pedig az eljárási illetéket. Nem tette meg időben, ezért Kisistók Tímea, a Makói Városi Televízió ügyvezetője végrehajtási eljárást indított ellene.
Mucsi Tamás levele alább:

“Tisztelt Keresztúriné Kisistók Tímea Ügyvezető Asszony!

Elnézést kell, hogy kérjek Öntől a perköltség késői utalásáért. Tekintettel arra, hogy kilátásba helyezték vagyoni helyzetem vizsgálatát bizonyára tisztában van azzal, hogy az én jövedelmem nem 20%.

Remélem, hogy a televízió 35 milliós költségvetésében nem ütött nagy lyukat a 63.500 Ft elmaradt II. fokú perköltség átutalása és minden hűséges munkatárs megkaphatta időben fizetését.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a televíziónak 12.700 Ft I. fokú és 63.500 Ft II. fokú perköltséget ítélt meg a bíróság. 84.000 Ft eljárási illetéket pedig a NAV-nak kell megfizetni külön felhívásra. Így a TV-nek sosem tartoztam 160 200 Forinttal, csupán 76.200 Ft illeti meg!

Az ítélet ellenére is hangsúlyozom, hogy sem volt kollégáimat, sem pedig a városháza egyéb dolgozóit nem szándékoztam illetlen szavakkal becsmérelni. A szándékot egyébként az ítélet sem feltételezte.

Továbbra is küzdeni fogok a szólásszabadságért és a szabad sajtóért!

Munkájához pedig további sok sikert kívánok!

Tisztelettel:
Mucsi Tamás”

+++

Szerkesztőségünk természetesen Kisistók Tímeának is teret ad, ha a tévévezető élni kíván a viszontválasz lehetőségével