Makó Ország-világ Sport Térség

Foci és kézilabda meccsek a hétvégén

A Makó FC szombaton a Hódmezővásárhelyi FC II ellen játszik idegenben. A Makó FC II a KSE Balástya otthonában lép pályára, míg az Apátfalva SC a Mindszenti Sport Club SE-vel csap össze hazai környezetben. Az I. Makói Mozaik Női Kézilabda Tornát is a hétvégén rendezik meg a városi sportcsarnokban.

Albert Barbara – Makó

A hódmezővásárhelyiek a 2015/2016-os idényben megnyerték a másodosztályú bajnokságot, így idén már a megye I-ben bizonyíthatnak. Az ellenfél az első két fordulóban 1-1-es döntetlent játszott. A két csapat a tavalyi szezonban nem találkozott tétmérkőzésen. A makóiak jelenleg ötödikek, a rivális pedig tizedik a tabellán.

DSC07617

A Makó FC II 2-0-ás győzelmet aratott a Tömörkény KSE ellen hazai pályán. Ezen a héten a KSE Balástyával mérkőzik meg idegenben. A vendégek hat ponttal és jobb gólkülönbséggel vezetik a másodosztályú bajnokságot. Az ellenfél a tizenegyedik helyen áll.

DSC07637

Az Apátfalva SC a deszki siker után a mindszentiek ellen focizik hazai közönség előtt. A rivális harmadik, az apátfalviak negyedikek, mert az első fordulóban szabadnaposak voltak. A Mindszenti Sport Club SE az előző idényben a megye I-ben indult.

DSC04246

Az I. Makói Mozaik Női Kézilabda Tornán négy csapat szerepel: Makó KC, Hévíz SK, Tatabánya SC és Nemesvámos.