Hírek Makó Színes

Bélelt gumicsizmát kapott a régi-új igazgató

Újabb öt évig vezetheti a Galamb szakközépiskolát Horváth Zoltán igazgató. A szakminisztertől kinevezést, a kollégáitól „bélelt” zöld gumicsizmákat kapott, hogy bírja a megpróbáltatásokat.

Korom András – Makó

Egy levendulával és egy egészséges folyadékot tartalmazó üveget rejtett az a két zöld csizma, melyet kollégáitól kapott ajándékba Horváth Zoltán, a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola igazgatója.

zoli

Az alkalmat az adta, hogy az intézményvezetői megbízását két nappal ezelőtt hosszabbította meg Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A megbízólevelet Román István helyettes államtitkártól vehette át Velencén.

– A levendula és az üvegbe zárt folyadék nyugtató hatású, a gumicsizma pedig arra kell, hogy esőben-sárban is helyt álljak – reagált a tréfás ajándékokra Horváth Zoltán. A régi új intézményvezető eddig tevékenysége alatt számos dologban újult meg az iskola, pl. felújították a tetőt, visszaállították az épület homlokzati óráját és a címert is visszahelyezték. A diákok pedig számtalan sikert értek el különböző országos tanulmányi versenyeken. De még piacos kocsijuk is lett.