Tizenkét gyönyörű szépségverseny győztes készült két napon keresztül a mezőtúri Hercegasszony Birtok csodálatos környezetében Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe Szépségverseny döntőjére. Koreográfiát, táncot és színpadi mozgást tanultak, de kikapcsolódni is volt idejük. Imádták a birtokot.

MH-Hercegasszony Birtok

– Úgy érezzük magunkat a Hercegasszony Birtokon, mintha valódi hercegnők lennénk. Minden tökéletes, a környezet gyönyörű és maga a birtok is fenséges – foglalta össze Sinkovicz Ágnes, a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe Szépségverseny döntőjének egyik versenyzője. Elmondta: a csodálatos környezet kiváló lehetőséget ad arra, hogy a felkészülés mellett barátkozzanak egymással. – Nagyon jó a csapat, jól érzem magam. Bár kicsit féltem, mert még sohasem vettem részt hasonló dologban. Sosem modellkedtem. A Békéscsaba Szépe versenyre jelentkeztem és onnan jutottam tovább- mesélte a 19 éves lány, aki egyébként ápolónőnek tanul.

DSC_0567

A 18 éves Sípos Zsaklin a Kenyérünnep Szépe Versenyt nyerte meg, így jutott tovább erre a döntőre. Ő fodrásznak tanul, 3-4 éve modellkedik. – Nekem nagyon sokat jelent, hogy itt lehetek. Szeretnék nagyon jól teljesíteni, mert komoly terveim vannak ebben a szakmában – árulta el. Hozzátette, biztosan visszatér még a Hercegasszony Birtokra kikapcsolódni, mert nagyon megtetszett neki.

DSC_0579

A 12 gyönyörű modell kétnapos felkészítőn vesz részt. A lányokkal profi fodrász, sminkes és koreográfus foglalkozik a két napban. Ők azok közül kerültek ki, akik korábban megnyerték a Szépet Színpadra Szépségverseny-sorozat valamelyikét, vagy udvarhölgynek választották őket – mondta Oszlács Norbert, a Szépet a Színpadra Egyesület elnöke. Egy teljesen egyedülálló ez a rendszer amit kidolgoztak. Az, hogy az általuk szervezett megyei fesztiválok, rendezvények legjobbjai jutnak a döntőbe. A Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe Szépségverseny fődíja az idén egy törökországi luxusutazás, százezer forint költőpénzzel, de senki sem távozik üres kézzel, szponzori nyeremények, fotózások, szereplési lehetőség vár a lányokra a versenysorozatban- nyilatkozta Szabó Béla, az SMax Hungary Kft. kreatív igazgatója.

DSC_0648

Papp Tamás, a Hercegasszony Birtok Szállodavezetője elmondta, ez egy olyan esemény, aminek nagyon szívesen adnak otthont. – Itt egy gyönyörű környezet találkozik gyönyörű lányokkal, a szépség a szépséggel ötvöződik, örülünk neki, hogy szponzorálhatjuk a versenyt. Nálunk nyugodt környezetben tanulhatnak, készülhetnek a hölgyek, a felkészülés mellett semmivel sem kell foglalkozniuk, csak a nyugtató pihenéssel.

A Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe Szépségverseny döntője szeptember 10-én lesz.

DSC_0455

Galériánk az alábbi képből lapozható:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest