Több mint 420 tanuló kezdte meg a  tanévet a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskolában. Idén 7 első osztály indult, köztük a közkedvelt szakokkal, mint a dísznövénykertész, a kertész vagy éppen a mezőgazdasági gépésztechnikus.

Gajáta Fanni – Makó

7 osztállyal indult meg a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola idei tanéve: Horváth Zoltán igazgató elmondta, ebben az évben négy középiskolai, egy szakgimnáziumi és két hídosztály indult.

– Körülbelül 110 első osztályos gyermek kezdi meg ezt az évet nálunk – mondta az igazgató. Az iskola életét az elmúlt évben több, fontos beruházás is jellemezte. Ilyen volt, hogy új tetőszerkezetet kapott az épület, majd felújították az intézmény homlokzatán a címert és egy iskolaórát is, Galamb József tiszteletére bolygóműves a szerkezettel. – A makói önkormányzat támogatásával a tornatermünkhöz kapcsolódó vizesblokkok, öltözők,  lépcsők és az elektromos hálózatok újulhattak meg 5 millió forintból.

Galériánk:

A támogatásból új toalettek kerültek az épületbe, illetve új csempék és festék a falakra. A tanévnyitón átadott új részleget Farkas Éva Erzsébet polgármester is megismerhette. Mint egykori galambos pedagógus jól emlékezett a régi öltözőkre és vizesblokkokra is, így örömmel látta, hogy mennyire megújult az.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest