Galéria Makó Színes

1124 diák kezdte meg a tanévet

Az Almási utcai Tagintézmény diákjai műsorával kezdődött meg a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2016/2017-es tanéve.

Gajáta Fanni – Makó

Hivatalosan is megkezdődött a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói számára az iskola. Ma délután a Hagymaház Szabadtéri színpadán tartottak évnyitó ünnepséget, ahol az Almási utcai tanulók műsorát tekinthették meg a kis tanulók.

DSC_0491

– Idén 25 fős osztály indul az Almási Tagintézményben, 29 fős a Bartókban és a vidéki iskoláinkban, a királyhegyesi és nagyéri intézetekben 5 és 3 diákkal kezdődik meg a tanév – tudtuk meg Borkáné Dudás Mónika intézményvezetőtől.

Így az Almási utcai iskolában 320, a Bartók Székhelyintézetben 240, a Művészeti Iskolában 510, illetve Királyhegyesen és Nagyéren 27-27 diák vesz részt az idei tanévben.

navigate_before
navigate_next

A tanévnyitón részt vett Farkas Éva Erzsébet polgármester, illetve Weszelyné Végsheő Henriett Mária és Kovács Sándor települési képviselők is. A tanévnyitó műsoron nagy tapsot zsebelhettek be az kisdiákok: a gyerekek azt a műsort adták elő, amellyel a jótékonysági estre is készültek.