Hírek Sport Térség

Győzelemmel kezdett az Apátfalva

Az Apátfalva SC 3-1-re nyert a Deszk SC ellen idegenben. Az u-19-es csapat 6-1-es sikert aratott a Komlósi Baktó-Szegvár FC otthonában.

Albert Barbara – Deszk

Az apátfalvi labdarúgók a felkészülési időszakban kikaptak a Deszk SC pályáján és csak otthon vívták ki a győzelmet.

– Az edzőmeccsek alapján a helyiek lebecsültek bennünket. Teljes kerettel csaptak össze velünk. A csapatomból két játékos hiányzott, viszont motiváltan léptünk pályára – árulta el Koczkás Zoltán, az apátfalviak vezetőedzője.

14124937_608289136018588_8339048190834366019_o

Egy igazi közösség kezd kialakulni

Az első játékrészben a deszkieknek szinte helyzetük sem volt. Az ellenfél nem tudott mit kezdeni a vendégcsapat jól megszervezett védelmével, de az Apátfalva kontratámadásai mindig veszélyt jelentettek a hazaiak kapujára. A 17. percben Farkas Dániel megszerezte a vendégeknek a vezetést majd megduplázta az előnyüket, tehát 2-0-val mehettek az öltözőbe. A rivális három focistát lecserélt a szünetben, így igyekezett felpörgetni a csapat játékát.

A második félidőben a helyiek átvették a játék irányítását, meddő mezőnyfölényt harcoltak ki, ami helyzetekkel vagy góllal nem párosult. Az apátfalviak a 79. percben biztosították a győzelmet Baranyi András találatával. A hazaiak szépítettek a 90. percben Bürgés Ferenc révén.

DSC08287

Maglóczki Zsolt először bizonyíthatott felnőtt mérkőzésen

– Nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, le a kalappal előttük, mindenki jól játszott. Katona Attila és Maglóczki Zsolt kiválóan vették az akadályokat az első felnőtt meccsükön. Még akadnak hiányosságok, de jó úton haladunk és ezt kell folytatnunk a jövőben is – értékelte a találkozót az Apátfalva SC trénere.

Az u-19-es Apátfalva SC 6-1-es győzelmet aratott az újonc Komlósi Baktó-Szegvár FC otthonában.
Az apátfalvi gólszerzők: Köteles Attila (2), Keresztúri Dávid (2), Sóki János, Tokai Martin.