Hírek Színes Videó

Ilyen tűz show-t még nem látott Makón!

Mutatjuk videón a Patai téri Nap leglátványosabb részét. 

Major Zsuzsanna – Makó

Tüzes karikák pörögtek, lángoló fáklyák lobogtak a makói Patai téren szombaton este. Városrész napot tartottak, aminek az a lényege, hogy a környékben élők együtt, jó hangulatban tölthetnek egy kis időt a helyi önkormányzat jóvoltából. Szórakoztató programokat szerveznek és persze ilyenkor minden az önfeledt kikapcsolódásról szól.

Hadik György települési képviselők és Czirbus Gábor alpolgármester köszöntötték az embereket. Elmondták, mennyire fontos az, hogy ebben a városrészben élők is ugyanolyan színvonalon élhessenek, mint bárki más Makón, és ennek része a hétköznapi dolgok mellett az ünneplés is.

Sokan ki is használták ezt. A nap leglátványosabb részén a Goldfire Tűzshow-n szinte megtelt a patai téri játszótér.

httpss://www.youtube.com/watch?v=oJ8vs5Kadok

A programot színesítette délután három órától a  Makói Magán Zeneiskola Fúvószenekara zenélt. A  rendőrség is kivonult, most bűnmegelőzési bemutatót és gyümölcsosztást tartottak.  A gyerekeket arcfestés, ugrálóvár és kézműves foglalkozás várta. Volt Roma Csillagok” táncbemutató, Magic show  és a Makó Budo Klub tartott bemutatót. Janicsek Roland énekelt. Ő rendszeres fellépője a hasonló rendezvényeknek. Erről itt írtunk. Fellépett a Forgatós táncegyüttes is, akik táncházat tartottak. A nap sztárvendége Luigi volt.