Makó

Nyárbúcsúztató a Hagymatikumban – galériával!

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő ma szezonzáró rendezvényt szervezett. Rengeteg hazai és külföldi vendég élvezte a programokat és a szolgáltatásokat.

Albert Barbara – Makó

A gyerekeknek Zsolnai Dorka kedveskedett műsorral, de a Kelly Táncstúdió és Koós János is színpadra lépett. Az ugrálóvár, buborékfoci és a lufi hajtogatás sem hiányzott a programból. A mozogni vágyók kipróbálhatták a vízi tornát. Este a vendégek habpartyn szórakozhatnak a termálmedencében.

DSC01486

– A nyári programjainkat szeretnénk megünnepelni, lezárni a szezonzáró rendezvényünkkel, de továbbra is folytatódnak eseményeink. A nyár folyamán kéthetente különféle programokat például: sportnap, családi nap, nyugdíjas nap, fürdőfesztivál szerveztünk. Igyekeztünk a műsorok összeállításánál, hogy minden korosztálynak kedvezzünk. A vendégek ma azonnali pillanatképeket is készíthetnek, amit megkaphatnak nyomtatott formában – mondta Scheitzner Beáta, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának az elnöke.

DSC01458

– Már másodjára jöttünk a fürdőbe. Mindkét alkalommal mindenki nagyon szerette a buborékfocit, elég sokan kipróbálták. Új dolog, szórakoztató, igyekszünk népszerűsíteni. Szegediként elég gyakran járunk Makóra, mert a Hagymatikumban hihetetlenül jók a programok és a szolgáltatások – árulta el Varga Attila, a buborékfoci üzemeltetője.

A sok hazai vendég mellett például Szerbiából és Romániából is érkeztek látogatók.

– Sokszor voltam Makón, nagyon tetszik a város. Most egy napra jöttünk, mert közel lakunk a határhoz. Barátaim kísértek el és ők is rendkívül élvezik a szezonzárót – számolt be Ovidiu Uritescu, az egyik romániai vendég.

DSC01462

A fürdő szeptember 17-én Indián Nyár Partyval várja a látogatókat, október elején pedig a Magyar Fürdőkultúra Napját ünnepelik meg. Az év hátralevő részében következhetnek a klasszikus programok: Halloween és Mikulás Party, sőt az érdeklődésre való tekintettel már a Szilveszterre egyaránt készülnek.

navigate_before
navigate_next