Makó Sport

5-0-ra nyert a Makó FC

A Makó FC 5-0-ás győzelmet aratott a Foliaplast-Bordány SK ellen hazai pályán.

Albert Barbara – Makó

A mérkőzést jobban kezdték a hazaiak és már a 10. percben megszerezték első találatukat Gémes Bence révén. A fiúk tovább folytatták a jó játékukat és megduplázták előnyüket a 26. percben Kalász Zoltán fejes góljával. A vendégek teljesen összeestek és 3 perc múlva Bartucz Máté a hálóba lőtte a labdát. A helyiek a játék képe alapján elégedetten mehettek az öltözőbe.

DSC01501

A második félidőt szintén magabiztosan kezdték a makóiak és a 47. percben Gémes Bence megszerezte második gólját. Ezután az edző lehetőséget adott a cserejátékosoknak is a bizonyításra. A hazai focisták továbbra is uralták a meccset és a 66. percben Kalász Zoltán beállította az 5-0-ás végeredményt. A Makó FC végig magabiztosan teljesített, szinte esélyt sem adtak az ellenfélnek.

DSC01524

– Az első félidő után nagyon elégedett voltam, mert kifejezetten jól játszottunk. A második játékrészben visszább vettünk a tempóból, de úgy gondolom, hogy egy jó eredményt értünk el. Az első hazai mérkőzésünkön ez szép siker és gratulálok a csapatomnak. Minden találkozón győzelmi eséllyel lépünk pályára, így a Hódmezővásárhely ellen is szeretnénk megszerezni a három pontot. Hétfőn kezdjük az edzéseket, nincs megállás és úgy látszik, hogy a munka meghozza a gyümölcsét. A csapat kezd igazi közösségé formálódni, a keretbe jó szellemű, intelligens játékosok kerültek, öröm velük dolgozni – árulta el Méhes Tibor, a makóiak vezetőedzője.

DSC01497