Hírek Sport

Izgalmas focihétvégére számíthatunk

A Makó FC szombaton a Foliaplast-Bordány SK ellen játszik hazai környezetben a bajnokság második fordulójában. A Makó FC II szintén otthon fogadja a Tömörkény KSE-t, az Apátfalva SC pedig a Deszk SC vendégeként lép pályára.

Albert Barbara – Makó

A Bordány SK Csongrád megye II. osztályában játszott a 2015/2016-os idényben és negyedik helyezett lett. Idén már a megyei első osztályban indulhat, így a bajnokságban is találkozhat a két csapat.

DSC01358

A makói focisták augusztus elején a Magyar Kupa első fordulójában csaptak össze Bordányban, a meccset simán 2-0-ra megnyerték. Az ellenfél a múlt héten 1-0-ra legyőzte a Kisteleki TE-t, a Makó FC 3-2-re elvesztette a találkozót Csongrádon, bár kétszer is vezettek.

A megyei másodosztályban a Makó FC II 6-0-ás sikert aratott a Székkutas TC ellen idegenben. Ezen a hétvégén a tömörkényi labdarúgó csapattal mérkőznek meg. Tavaly a Tömörkény KSE a kilencedik helyen végzett a tabellán. A makói labdarúgók a harmadosztályú bajnokságot megnyerték és így már a megye II-ben bizonyíthatnak.

DSC01354

Az Apátfalva SC szintén a másodosztályban játszik a szezonban. Számukra a hétvégén kezdődik a bajnokság, hiszen az első fordulóban szabadnaposak voltak. Az apátfalvi csapat felkészülési meccsen nyolc meghatározó játékos hiányában kikapott a deszkiektől idegenben 8-2-re, otthon viszont 2-1-re nyert.