Belföld Makó

Az Év Feltörekvő Fürdője lehet a Hagymatikum

Közel kétszáz fürdő mérkőzik meg Az Év Fürdője 2016 versenyben, amelyben a Hagymatikum a közönségszavazás jelen állása szerint a legjobb 10  között szerepel.

MH-Makó

Augusztus 31-én lezárul a nagy hazai fürdőverseny, melyben három kategóriában keresik a legjobb magyarországi fürdőket, idén második alkalommal. A szeptember 5-ei eredményhirdetésen kiderül, mely fürdők lesznek Az Év Fürdője 2016, Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 cím nyertesei.

A verseny legutóbbi, a pontos helyezések ismertetése nélkül nyilvánosságra hozott állása szerint a Hagymatikum különösen jó teljesít, Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 kategóriában a Top 10-ben szerepel. A fürdőbe járó közönség kedvencére az azevfurdoje.hu oldalon tud voksolni a hónap végéig. A helyi fürdőt pedig ide kattintva lehet szavazatokkal segíteni: Hagymatikum.

A versenyben résztvevő közel 200 fürdőre eddig összesen 169 ezer szavazat érkezett. Az eredményeket megyei bontásban is közlik majd, így ősszel az is kiderül, melyik Csongrád megyei fürdő szerepelt a legjobban Az Év Fürdője 2016 szavazáson.

A szavazók között wellness hétvégét és további értékes nyereményeket sorsolnak ki.