Hírek Sport Színes Térség

Kötélhúzás színesítette a Szivárvány sportnapját

Ma délelőtt négy csapat lépett a focipályára a Szivárvány Szakosított Szociális Otthonban rendezett sportnapon. A versenyzők kötélhúzásban is kipróbálták erejüket, de a tornaterembe is akadtak érdekes szerek.

Korom András – Vásárhely

Ásotthalmi, vásárhelyi és ópusztaszeri otthonok csapatai játszottak egymás ellen 2×10 perces mérkőzéseket a mai sportnapon.

gyors

– Több esztendős hagyományunknak megfelelően a nyár végén minden évben megrendezzük a sportnapunkat, melyre meghívjuk az ópusztaszeri s ásotthalmi társintézményeik csapatai. A vásárhelyi Szivárvány Otthon két csapattal vesz részt a kispályás labdarúgó mérkőzéseken. Aki itt nem láp pályára, az a tornateremben különféle akadálypályák várják azokat a résztvevőket, akik képességei miatt nem tudnak sportágakban részt venni, de szeretnék magukat kipróbálni. Minden küzdősportnak nagy varázsa van. Ez a sportnap az összetartást és a csapaterősítést is jelenti a résztvevőknek ez – mondta Szilágyi Lászlóné fejlesztő pedagógus, a Szivárvány Sportegyesület elnöke. Hozzátette: a sportnapot a kisteleki Napsugárotthon Alapítvány anyagi támogatásával rendezték meg.

picasion.com_3f36a597185d1da373b04b3714610b35

A focistákat is beleértve több mint ötvenen próbálták ki erejüket, állóképességüket és ügyességüket. Az egyik legnépszerűbb a kötélhúzó verseny volt, mely igencsak vidám perceket okozott a résztvevők között.

A tornatermi akadálypálya állomásain zömében ügyességi feladatokat kellett végrehajtaniuk a próbálkozóknak: így teniszlabdákat átdobni egy hulahopp karikán, óriás labdán egyensúlyozni vagy épp alagúton átbújni, Akinek más elképzelése volt, az pedig kosárra dobálhatott, versenyezve azon, ki tud csont nélkül kosarat dobni.

A bográcsoshoz felhasznált krumplit és a hagymát pedig az otthonlakók termesztették.

Az alábbi képből galéria nyílik!

 

navigate_before
navigate_next