Galéria Makó Színes

Sok gyermek csobbant a Hagymatikumban

Véget ért a három hónapos Csobbanós napközi a Hagymatikumban. Az elmúlt időszakban közel 150 gyermek érezhette magát jól az animátorok segítségével. Nem csak a résztvevők, de a szülők is várják, hogy jövőre is legyen ilyen nyári elfoglaltság.

Gajáta Fanni – Makó

Idén is sikeresen zárult a Hagymatikum Gyógyfürdő Csobbanós napközije. Ebben az esztendőben közel 150 gyermek vett részt a nyári foglalkozáson, főleg Makóról és térségéből. Sokan visszatérőek voltak a napközibe, illetve páran a három hónap alatt többször is megfordultak. Ahogy már korábban is írtunk róla, a gyerekek főleg csúszdázni szeretnek, de a kézműves foglalkozásokat sem vetették meg.

DSC_9223

A 10 éves Boros Petra ötödik alkalommal vett részt a Csobbanós napközin, idén pedig háromszor volt. Az Almási iskolába járó kislány azért is szerette a Hagymatikum táborát, mivel sokat lehetett pancsolni és csúszdázni, de a foglalkozásokat is szerette.

– A vigyázók is nagyon kedvesek voltak velünk. A társaság is jó volt, szerettem itt lenni – árulta el Petra. Mint elmondta, sok gyerekkel is összebarátkozott. – Jövőre is jó lenne jönni.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

Nem csak Petra bizakodhat, hanem az idén részvevők vagy éppen lemaradók is. Scheitzner Beáta ügyvezető igazgatótól megtudtuk, a nagy érdeklődésnek és sikernek köszönhetően, várhatóan jövőre is lesz csobbanós napközi.