Színes Térség

Vásárhelyen lazult a fél makói ifjúság

Egy tűt sem lehetett napszállta után leejteni a XII. Bor és Pálinka fesztiválon Vásárhely belvárosában, melyen színpadra lépett a Pál Utcai Fiúk, a Kozmix, a Kiscsillag, de az Irie Maffia is. Ma este jön Kamilka és a Pesti Sikk és a Storyvill Jazz Band is.

Korom András – Vásárhely

A délelőtt a gyerekeké, a délután a nyugdíjasoké, a késő este viszont leginkább az ifjúságé volt a 19-én kezdődő és ma még tartó XII. Bor és Pálinka fesztiválon. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ rendezvénysorozata nem csak a vásárhelyi és környékbeli fiatalokat és idősebbeket, de a szegedi, és a makói fiatalokat is megmozgatta. Volt olyan koncert, melyen a fél makói ifjúság is ott lazult. A Kozmix, a Kiscsillag és az Irie Maffia koncertjeire – azt mondták – konvojban érkeztek az autók a városból és a környékbeli településekről.

navigate_before
navigate_next

Az ország legnagyobb bortermelő vidékei különféle évjáratait nem csak megcsodálni, de megkóstolni is lehetett. Aki pedig a meleg ellenére a pálinkát akarta megcsodálni, az evés előtt bedobhatott egy-egy kupicával.

A könnyűzenei koncerteket pikáns operettgála színesítette, a a fesztiválból ma még hátra van az délután fél 4- kor kezdődő Blues Bell koncert, az 5-től látható katonazenekari találkozó. Utána jön a Pravo, este 8-től lép a színpadra Kamilka és a Pesti Sikk, majd fél 10-től a Storyvill szórakoztatja a fesztiválozókat.