Galéria Makó Színes

Sport után a szórakozás következett

Folytatódott a Szent István téri nap, ahol fellépett a makói Molnár Bettina, Janicsák Roland, a Vackor Zenekar és az M JAM is. A délután folyamán Tóthné Libor Mária finomságát kóstolhatták meg az emberek.

Gajáta Fanni – Makó

Remek hangulatban teltek a délutáni programok is a Szent István téren. A gyerekek egész nap az ugrálóváran játszattak, de volt aszfaltrajzverseny is. Sok lurkó a játszótér játékait választotta, a hinták, a csúszdák és a mókuskerék is szinte mindig foglaltak voltak.

DSC_9546

A délután folyamán a helyi tehetségeké volt a színpad: fellépett Molnár Bettina és Janicsák Roland is, de a Vackor Zenekar is elfogadta a felkérést és a gyerekkel közösen énekeltek. A Szent István király plébániatemplomban ünnepi koncert volt, Ella István Liszt-díjas orgonaművész, a Gyomaendrődi Zenebarátok Kórusa és a Dr. Mihálka György Városi Vegyeskar közreműködésével.

DSC_9518

Tóthné Libor Mária gasztroblogger finomságának is nagy sikere volt: a tűzforró hagymás pogácsákat azonnal elkapkodták az emberek. Zárásként az M JAM lépett fel, azonban egy taggal kevesebben: Mágori Edó, a banda énekesnője igazoltan volt távol a koncerttől, ugyanis hamarosan anyai örömök elé néz. A makói együttesre sokan táncra is pendültek.

Galéria:

navigate_before
navigate_next