Két férfi egy ingatlanból egyebek mellett karórát, készpénzt és személyes iratokat vitt el. Az egyikük, miután tetten érték, bántalmazta a családi ház tulajdonosát.

MH-CSMRFK

K. Richárdot és K. Benjámint azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy  tegnap 1 óra előtt a nyitott ablakon keresztül bejutottak az egyik szegedi belvárosi ingatlanba, ahol kutatni kezdtek. A feltételezett helybéli elkövetők a házból napszemüveget, karórát, 2 slusszkulcsot, pénztárcát, készpénzt, személyes iratokat és 4 kulcscsomót vettek magukhoz.

20162008132231

Az ingatlan tulajdonosa tetten érte az egyik férfit, akinek társa akkora már elhagyta a bűncselekmény helyszínét. A tetten ért gyanúsítottat menekülés közben a sértett felszólította az ellopott tárgyak visszaadására, aki ehelyett rátámadt a sértettre. Az ingatlan tulajdonosának a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A terheltnek ezután sikerült elmenekülnie.

httpss://www.youtube.com/watch?v=ZJyWvYbaPTg

A bejelentést követő néhány órán belül a rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két szegedi férfit. A nyomozók a tetten ért 25 éves K. Richárdot rablás bűntettének, társát, a 22 éves K. Benjámint lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A szegedi rendőrök a feltételezett elkövetőket őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest