Hírek Makó Színes Videó

Emilioval zenélt Makón Kaposvári József cipész

Nagyot harapott egy fej hagymába és dalra is fakadt Emilio Kaposvári József makói cipész üzletében. Saját, névre szóló lábbeli készült az énekesnek, aki feleségével az Édes Élet című magyar valóságshow egyik részében tett látogatást Makón.

Major Zsuzsanna – Makó

Hatalmas élmény, hogy Emilioék eljöttek hozzám. Az pedig, hogy együtt zenélhettünk, nagy megtiszteltetés. Remélem, lesz még folytatása- mondta Kaposvári József makói cipész, amikor Emilio és felesége, Tina a cipész Hunyadi utcai üzletébe látogatott a közelműltban. Nem egyedül jöttek, hanem egy egész tévéstáb kísérte őket. Az Édes Élet című magyar valóságshow egy új epizódját vették fel Makón. A videót, amiben Emilio rögtönöz Kaposvári gitárjátékára a rész promóciója lett.

httpss://www.facebook.com/tv2edeselet/videos/1141930032512927/

Emilio és Tina láthatóan nagyon jól érezték magukat a cipész üzletben. Tina elmondta, nagyon értékesnek tartja azt a munkát, amit Kaposvári József csinál, hiszen minden cipő egyedi, kézzel készített munka és nem bóvli, amit csak úgy leakasztanak a polcról, hanem szép és tartós cipő. Emilo saját cipőt kapott, ami egyedi gravírozású, és tökéletesen passzol a lábára.

DSC_0235

Nemcsak az üzletben jártak, hanem a városba is elsétáltak. Emilio hatalmasat harapott egy fej vöröshagymába a főtéri zöldségesnél. 25 kilót vett is belőle. A teljes adást itt nézhetik meg.

A találkozásról és a cipőről készült képeket itt láthatják:

navigate_before
navigate_next